Diensten

Hét taxibedrijf van Haarlem e.o

Diensten

Veilig en vertrouwd van A naar B.

Regiovervoer.

Onze taxi`s rijden 7 dagen per week 24 uur per dag vanaf diverse standplaatsen of vanuit de binnenstad en op bestelling. Wij zullen u altijd via de meest economische route veilig op uw plaats van bestemming brengen. Ook proberen wij een snelle service te verlenen, echter bij grote drukte ( denk hierbij aan feestdagen en weekenden ) wordt er altijd een reële schatting van de wachttijd opgegeven.

U kunt met een simpele klik altijd & overal gebruik maken van de kwalitatief hoogwaardige diensten van Kennemer Taxi door heel Nederland. De scherpe tarieven van en naar Schiphol bieden tevens ook voldoende redenen om altijd voor ons te kiezen.

Betrouwbaar & Betaalbaar.

Groepsvervoer.

Comfortabel groepsvervoer regelt u bij ons heel eenvoudig. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen mensen op een efficiente, veilige en comfortabele manier te vervoeren. Wij beschikken over verschillende taxibusjes. Wilt u met een middelgrote groep (5 tot maximaal 8 pers per bus) op stap of wilt u met de hele familie naar een reunie? Kennemer Taxi doet het allemaal. Het vervoer van groepen is vaak voordeliger dan reguliere taxivervoer. Tevens zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijk personenvervoer, speciaal taxivervoer, Airportservice, medium groepsvervoer, cruise terminal taxi’s en vervoer voor uitgaanspubliek.
Dit is slechts een greep uit het uitgebreide dienstenaanbod van Kennemer Taxi, hét taxibedrijf van Haarlem e.o. Bekijk hier onze voordelige tarieven en reserveer snel.

Call Now Button